• Hírek

Blog

Mardom Decor díszítő profilok

Az Inku bemutatja a Mardom Decor kíváló minőségű stukkó, díszcsík és szegély kollekcióját. A mai belsőépítészet szívesen használ díszcsíkokat és mennyezeti elemeket, hiszen segítségükkel különleges világítást tervezhetünk, valamint már néhány díszítőelem is drasztikusan átalakítja a falakat. A kollekcióban minden minőség megtalálható: az Elite kollekció nagy sűrűségű polisztirol anyagával ellenáll a mechanikai igénybevételeknek, impregnált védőrétege mély, selymes fényt sugároz, ez mellesleg a festékanyag felszívódását, valamint a szennyeződések eltávolítását is megkönnyíti. A Prestige kollekció poliuretán alapanyaga éles peremek és barázdált, kidolgozott díszek kialakítását is lehetővé teszi. A Flex termékek rugalmas, hajlítható kivitelben készülnek, így íves felületeknél is ideálisak. LED világításhoz bármelyik lehetőség kedvező árú és elegáns megoldást nyújt. A gyár egyes modelljei RedDot díjban részesültek.

Mardom szegélyek
Madom szegélyek

ITC Luxus padlóburkolat

Az INKU örömmel mutatja be a luxus padlóburkolatok új gyöngyszemét, a magas minőségű luxus padlószőnyegekből és darabszőnyegekből álló új ITC kollekciót. Különböző típusú, főleg szőtt szőnyegeik különleges szálakból készültek; szizál, kókusz, 100%-ban új-zélandi gyapjú, selyem, viszkóz, banánszál és bambuszrost egyaránt megtalálható. Keressünk akár irodába, szállodába, vagy akár egy gyönyörű otthonba luxus szőnyeget, az ITC tökéletes választás lesz. Minden padlószőnyeg egyedi méretű szőnyegként is kialakítható. A Conoisseur, a Campeone és a Couture gyűjtemény kiváló minőségű gyapjúból, viszkózból, selyemből, illetve műselyemből készült, az egyedi szőnyegeket színes luxus suede szalag-szegélyekkel látták el. Az elegáns, velúr-hatású eldolgozás a kompromisszummentes minőség bizonyítéka. A nagy méretű, egyedi szőnyegek is gyors szállítási határidővel készülnek.

ITC Athmosphere luxusszőnyeg
ITC Athmosphere luxusszőnyeg

INKU Herkules teraszburkolatok

Kellemes nyarat kíván az INKU! Itt a nyár, a lehető legtöbb időt töltjük a szabadban, lehetőleg saját kertben. A kérdés az, hogy milyen legyen az ideális terasz-burkolat? Legyen mezítláb is kellemes, könnyen kezelhető, stabil és viharálló. Igazi herkulesi feladat, ám az INKU JOKA Hercules teraszburkolat megfelel mindezen kihívásoknak. Az univerzálisan alkalmazható lapok kültéri terasz és erkély burkolására is alkalmasak, de akár kertben is használhatók. A Hercules termékcsalád fa-kompozit alapanyagból készülnek, 75% farostot tartalmaznak és teljesen PVC-mentesek. A csúszás- és szálkamentes burkolatról a foltok varázsütésre eltűnnek. A Hercules-táblák tömör anyaga ellenáll a viharoknak, elvezetik a vizet, és a fagyot is jól tűrik.

Herkules teraszburkolat

Kövessen minket!

Kapcsolat

INKU Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 183.
+36-1-206-65-82
info@inku.hu
Üzleteink