• Hírek

Blog

INKU burkolatok

Különleges darabokkal bővült a 2018-as INKU burkolat-kollekció. Az INKU Parketta termék-újdonságai a lenyűgözően elegáns megjelenést a nemes és kifinomult egyéniséggel ötvözik. A tömör felületi struktúrák, a koptatott, antikolt síkok, a tökéletes fózok mind a parketta eleganciáját hangsúlyozzák, az egyediséget nemes megjelenéssel ötvözik. Az új, 2018-as INKU laminált padlógyűjtemény különleges vonzereje szintén a kifinomult designban és a lenyűgöző optikában rejlik. A lapok hangsúlyosan természetes megjelenése, a kiváló minőség és az extra lapméretek mind a különleges terek kialakításában segítenek. Az INKU padlószőnyegek jelenleg megérdemelt reneszánszukat élik. A vásárlók a textil padlóburkolatok pozitív tulajdonságait minden eddiginél magasabbra értékelik. Az optimális takaríthatósági tulajdonságok, az egészséges beltéri klíma és a természetesség verhetetlen kombinációja komoly meggyőző erő az új INKU szőnyegpadlók mellett. Az új Atlantis és Sprint kofferek szőnyegei nem csak minőségben, hanem megjelenésükben is különlegesen gazdag válogatást biztosítanak.

INKU Joka Variano Wall/Floor egyedi fal- és padlóburkolat-család

Az INKU bemutatja új fal- és padlóburkolat újdonságait. Az INKU Variano Wall segítségével egyedülálló loft-atmoszférát teremthetünk, egyedi beton hatású felületekkel, kemény ipari és minimalista stílusban. A puritán eleganciát sugárzó új kollekció az egyedi faltervezést az egészséges életmód előnyeivel ötvözi. A tökéletesen szimulált anyagok, a beton, a homokkő vagy a rozsda-szerű felületek könnyen alkalmazhatók különleges falfelületek tervezéséhez. A kézzel készült, természetes ásványi alapú tapéta-család modern kompozit anyaga következtében rendkívül ellenálló, jó hangelnyelő, és könnyen takarítható, ráadásul 3D hatása révén megkülönböztethetetlen az eredetitől. A stílusban és mintavilágban ezzel tökéletesen harmonizáló új INKU Variano Floor padlóburkolat-család szintén optimálisan illeszkedik a beton trendvilágához. Mivel a lapok kézzel  készülnek, ezért minden egyes darab egyedi lesz. Az INKU Variano Floor burkolatok tartósságuk következtében tökéletesen alkalmasak akár lakóházakba, akár intézményekbe egyaránt. Megjelenésében robusztus, felülete nyers, némileg hidegburkolat-szerű, de annak hidegérzete nélkül. A lapok hordozórétege parafa, a természetes megjelenést egy  polimeres ásványi réteg biztosítja. A burkolatok a felületen egy lezáró poliuretán védőréteget kapnak, mely korund részecskéket tartalmaz. (A korund a gyémánt után a legkeményebb ásvány). Az INKU Variano Floor öt dekorral készül beton, pala, valamint kőszén hatásban. A Variano család minden tagja használható nedves helyiségekben is.

ITC luxus szőnyegek

 

Különlegesen szép kollekcióval bővült az INKU darabszőnyeg választéka. A magas minőségű, természetes anyagokból készült luxus-szőnyegek és a gyönyörűen tervezett egyedi darabszőnyegek lenyűgözően festenek otthonokban, irodákban, de akár szállodákban is. Az ITC Natural Luxury Flooring új designszőnyeg-kollekciója lágyságot, melegséget, változatos textúrájával hangulatos látványvilágot sugároz. A legnagyobb kedvencek egyike a szuperfinom tapintású Essence viszkózszőnyeg, mely lenyűgözően csillogó, lágy látványvilágával egészen magával ragadó. Az antik megjelenést a különböző erősségű és mélységű kézi nyírás biztosítja, így a szőnyeg felülete minden szögből játékosan tükrözi vissza a beeső fényt. A gyapjú és viszkóz keverékből készült Shadow kézműves szőnyeg a színek finom árnyékolásával nagyon szép, egyedi színátmeneteket biztosít. A Picasso egy 100% bambuszból készült műalkotás, mely vibráló és finom színekkel tölti meg otthonát. A Gaudi tökéletesen megtervezett színeivel szinte kiemelkedik a kollekcióból. Nemcsak megjelenésében lélegzetelállító, hanem alapanyagával is magával ragadó a Velvet, ez a 100% banánselyemből készült finom pasztell színű és selymes csillogású különlegesség. 

Mardom Decor díszítő profilok

Az Inku bemutatja a Mardom Decor kíváló minőségű stukkó, díszcsík és szegély kollekcióját. A mai belsőépítészet szívesen használ díszcsíkokat és mennyezeti elemeket, hiszen segítségükkel különleges világítást tervezhetünk, valamint már néhány díszítőelem is drasztikusan átalakítja a falakat. A kollekcióban minden minőség megtalálható: az Elite kollekció nagy sűrűségű polisztirol anyagával ellenáll a mechanikai igénybevételeknek, impregnált védőrétege mély, selymes fényt sugároz, ez mellesleg a festékanyag felszívódását, valamint a szennyeződések eltávolítását is megkönnyíti. A Prestige kollekció poliuretán alapanyaga éles peremek és barázdált, kidolgozott díszek kialakítását is lehetővé teszi. A Flex termékek rugalmas, hajlítható kivitelben készülnek, így íves felületeknél is ideálisak. LED világításhoz bármelyik lehetőség kedvező árú és elegáns megoldást nyújt. A gyár egyes modelljei RedDot díjban részesültek.

Mardom szegélyek
Madom szegélyek

ITC Luxus padlóburkolat

Az INKU örömmel mutatja be a luxus padlóburkolatok új gyöngyszemét, a magas minőségű luxus padlószőnyegekből és darabszőnyegekből álló új ITC kollekciót. Különböző típusú, főleg szőtt szőnyegeik különleges szálakból készültek; szizál, kókusz, 100%-ban új-zélandi gyapjú, selyem, viszkóz, banánszál és bambuszrost egyaránt megtalálható. Keressünk akár irodába, szállodába, vagy akár egy gyönyörű otthonba luxus szőnyeget, az ITC tökéletes választás lesz. Minden padlószőnyeg egyedi méretű szőnyegként is kialakítható. A Conoisseur, a Campeone és a Couture gyűjtemény kiváló minőségű gyapjúból, viszkózból, selyemből, illetve műselyemből készült, az egyedi szőnyegeket színes luxus suede szalag-szegélyekkel látták el. Az elegáns, velúr-hatású eldolgozás a kompromisszummentes minőség bizonyítéka. A nagy méretű, egyedi szőnyegek is gyors szállítási határidővel készülnek.

ITC Athmosphere luxusszőnyeg
ITC Athmosphere luxusszőnyeg

INKU Herkules teraszburkolatok

Kellemes nyarat kíván az INKU! Itt a nyár, a lehető legtöbb időt töltjük a szabadban, lehetőleg saját kertben. A kérdés az, hogy milyen legyen az ideális terasz-burkolat? Legyen mezítláb is kellemes, könnyen kezelhető, stabil és viharálló. Igazi herkulesi feladat, ám az INKU JOKA Hercules teraszburkolat megfelel mindezen kihívásoknak. Az univerzálisan alkalmazható lapok kültéri terasz és erkély burkolására is alkalmasak, de akár kertben is használhatók. A Hercules termékcsalád fa-kompozit alapanyagból készülnek, 75% farostot tartalmaznak és teljesen PVC-mentesek. A csúszás- és szálkamentes burkolatról a foltok varázsütésre eltűnnek. A Hercules-táblák tömör anyaga ellenáll a viharoknak, elvezetik a vizet, és a fagyot is jól tűrik.

Herkules teraszburkolat

Kövessen minket!

Kapcsolat

INKU Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 183.
+36-1-206-65-82
info@inku.hu
Üzleteink